Logo
Logo

+31 63 39 70 842 | Vincent@coastcruisers.nl | za-zo: 10:00 – 17:00 |    

E-chopper arrangementen

Met deze stoere E-chopper beleef jij met je vrienden of collega’s het vetste uitje allertijden!

Lekker cruisen langs het strand afgewisseld met de duinen en de bollenvelden. Onderweg zijn er genoeg leuke bezienswaardigheden. Het rijden op een E-chopper is een hele beleving. Hierdoor heb je meteen een lach op je gezicht.

De E-chopper is een stoere elektrische scooter met brede banden en een gave look. Jullie vertrekken vanaf Coast Cruisers te Egmond aan zee, een prachtige locatie midden in Egmond aan zee. Ontspannen rijden door de kleine straatjes en door de uitgestrekte polder. Even stoppen voor een fotomoment bij de slotgracht en weer door!

Onze E-chopper route hebben we met veel zorg uitgezet. Zodat u optimaal kunt genieten van de bezienswaardigheden rondom Egmond aan zee. Het ene moment rij je op een langere polder weg en na 10 min zit je weer op een kronkel pad door het bos.

Je E-chopper tour is perfect te combineren met andere leuke en stoere activiteiten zoals powerkiten, handboogschieten, een escaperoom of Bamboebouwen.

Ecruiser X1 groen mat

Kite & Ride

Laat je meevoeren door de elementen, voel de wind, de kracht, de snelheid en laat je gaan… Dát is pas powerkiten! Vliegeren voor grote mensen zeg maar, maar met vliegers van zo’n 1,5 m2 tot wel meer dan 10 m2! Op deze dag leren wij u de basis van het powerkiten. We beginnen  met de theorie, de historie en uiteraard de veiligheid. Vervolgens gaat u het natuurlijk zelf proberen! 

Powerkiten vormt de basis voor andere spectaculaire sporten als kitesurfen, buggyen, flyboarden, snowkiten en kitejumpen.

Iedereen kan powerkiten, ook als je geen blonde spierbundel bent of strakke beach babe! Het enige waar je over moet beschikken is gevoel voor de wind, de windrichting, de kracht en de reactie daarop van de vlieger. Laat je meeslepen, letterlijk en figuurlijk!

Probeer niet de strijd aan te gaan, die win je toch niet!

Ecruiser X1 groen mat

Shoot & Ride

Kruip in de huid van een roemzuchtige strijder en leer de edele sport van het handboogschieten. Na de oefenronde begint het wedstrijdschieten, met pijl en boog! Na een aantal ronden weten we welk team de meeste punten heeft geschoten.

Na verloop van tijd gaan we aan de gang met verschillende Handboog spellen om uw techniek te verbeteren

We eindigen met de Wilhelm Tell Finale. De bedoeling is om de appel te doorboren! Wie is de beste schutter?

Een clinic handboogschieten duurt 1,5 uur. U kunt er voor kiezen deze clinic als korte activiteit te boeken of als leuke onderbreking in uw vergadering of feest. Wilt u een langere tijd vullen, dan kunt u kiezen voor meerdere activiteiten en daarmee een wisselprogramma samen te stellen.

Ecruiser X1 groen mat

Escape & Ride

HET VERHAAL

De Lutine is een Brits schip dat in 1799 op onverklaarbare wijze ten onder is gegaan tussen Vlieland en Terschelling met aan boord een enorme lading goud. Al dat goud op de bodem van de zee heeft vele duikers besmet met de goudkoorts. Ze waren echter niet zo succesvol als goudzoekers.

Drie Egmondse duikers hebben daar verandering in gebracht. Met hun vernuftige strategie viste ze de ene na de andere goudstaaf op. Maar ook bij de Egmonders heeft de goudkoorts de hebzucht aangewakkerd. Om de helft van hun vondsten niet af te hoeven staan hadden ze het plan om het goud te verbergen en later ongezien op te duiken. We hebben recent het dagboek van een van de duikers gevonden en daaruit blijkt dat dit nooit gelukt is. Zal het goud nog ergens op het schip verborgen liggen?

Waan jezelf tot een echte wrakduiker en ga op zoek naar het vermeende goud van de Lutine. Maar pas op dat je zelf niet wordt besmet met de Goudkoorts!

Ecruiser X1 groen mat

Build & Ride

Door bamboe met elastiek aan elkaar te verbinden kunt u met gemak een toren van meer dan 5 meter hoog bouwen! Een beetje uitleg is vereist en wanneer u het eenmaal door heeft bouwt u zo een flinke toren.

U ontvangt een duidelijke uitleg over het maken van stevige verbindingen en de kracht van een driehoek. Aansluitend gaat u oefenen met kleine bamboestokken en elastieken. Dit geeft u tevens de mogelijkheid om over de soort toren na te denken. En wat kunt u doen om de toren te laten opvallen want niet alleen voor de hoogste maar ook voor de mooiste toren kunt u punten scoren.

Dan komt het echte werk; met bamboestengels van ruim een meter en stevige postelastieken bouwt u met het grootste gemak een toren die de 5 meter makkelijk overstijgt.

Bamboe bouwen is een ideale workshop voor teambuilding en ideaal te combineren met anderen activiteiten

Ecruiser X1 groen mat

Golf & Ride

Jou E-chopper uitje uitbreiden met een het meest oud-Hollands spel . Dit kan in de achtertuin van restaurant natuurlijk in Egmond aan zee. Daag elkaar uit op de 18 holes midgetgolf baan.  een sportieve ontspanning voor jong en oud.

Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, drankje of ijsje op ons gezellige terras. Door het overzichtelijke terrein en diverse speeltoestellen is het terrein ook geschikt om de kleintjes een onvergetelijke dag te bezorgen.

Op de midget-golfbanen kunt u ook terecht voor schooluitjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of familiedagen, wij geven u graag informatie over de verschillende arrangementen.

 

Prijzen

Volwassenen € 6,- per persoon

Kinderen € 4,- per kind

Ben je op zoek naar een dag vullend programma waar de key woorden teambuilding en gezelligheid zijn? Dan is dit het arrangement dat jij zoekt. Het arrangement ??? & Ride biedt je een dag vol actie, saamhorigheid en gezelligheid en dit alles natuurlijk onder het genot van heerlijk eten.