Onze routes

Wij bieden u verschillende routes

Uiteraard hebben wij al een aantal mooie routes voor jullie gemaakt, die je zo kunt downloaden naar je mobiele telefoon. Onze e-scooters zijn voorzien van een telefoonhouder. Op deze manier kun je tijdens je e-chopper rit op een veilige manier navigeren en genieten van de omgeving en elkaar.

Route 1 (3 uurs arrangement): Onze Duin en Bos Route. Deze gaat langs Bergen aan zee, Bergen en Schoorl

Deze route van ca. 30 km leid je langs de duinen naar Bergen aan zee. Nadat jullie een rondje in Bergen aan zee gemaakt hebben, zal hij je via De Eeuwige laan naar Bergen en uiteindelijk naar de klimduin in Schoorl brengen. Deze route gaat over slingerde paadjes, door het bos en langs de duinen en ook de bloemenvelden ontbreken niet in deze leuke route.

Route 2 (3 uurs arrangement): Egmond aan zee / Duin- & bollenstreek

Deze ca. 35 km lange route heeft echt alles in zich, wat deze streek zo mooi maakt. Tijdens deze e-chopper tour geniet je van de duinen, de Abdij in Egmond binnen, de bollenvelden en natuurlijk de gezellige badplaats Egmond aan zee.

Bij alle routes kom je onderweg voldoende horeca gelegenheden tegen voor een drankje of een hapje.

Bepaal je eigen route

Wil je lekker vrij rijden? Geen probleem! Uiteraard kun je ook gewoon je eigen plan trekken gedurende de tijd dat je de e-chopper hebt gehuurd. Onze startlocatie,Egmond aan zee, ligt centraal in de Duin- en Bollenstreek met de gezellige boulevard en vele strandpaviljoens en beachclubs, de duinen, de bollenvelden… Alles binnen rijafstand!

 

Ook hebben wij verschillende tips waar u heen kunt rijden