De service van Coast Cruisers

Coast Cruisers afleverbeurt.

Standaard bij aankoop van iedere e-scooter/bike

 

Constructie controle.

Iedere E-scooter en E-bike wordt voorzien van een frame controle. Elke moer en bout wordt nauwkeurig nagelopen zodat er na het leveren geen moer of bout los trilt. Tevens worden de hydraulische remmen ook grondig gecontroleerd en waar nodig ontlucht.

 

Zorgeloos cruisen.

Iedere elektrische scooter en E-bike wordt gecontroleerd op kabelbreuken en niet goed vast geschakelde stekker componenten. Daarnaast wordt de behuizing waar zich deze stekkers bevinden geïsoleerd met brandwerende foam om stekker gerammel te voorkomen tijdens het rijden. Verder worden alle stekkercomponenten afgeseald om kortsluitingen tijdens regenbuien te voorkomen. Wel zo handig in Nederland. Je kunt dus gerust door een stevige regenbui heen rijden met een E-scooter of elektrische fiets van Coast Cruisers.

 

Testrit + Over all check.

Nadat uw E-bike of E-scooter voorzien is van all-in afleverbeurt en kenteken maakt een van ons een testrit om de algehele werking van het voertuig goed te controleren. Er word een rem test uitgevoerd, waarbij ook de wendbaarheid en weggedrag uitvoerig worden getest. Het voertuig word daarna gepoetst en vervolgens klaargemaakt voor levering. Er word een checklist nagelopen met de meest kritieke controle punten en afgevinkt door de desbetreffende monteur.

 

Gratis bezorging in Noord-holland.

Ieder nieuw bestelde elektrische scooter/snorfiets of e-bike wordt gratis aan huis bezorgd. Er word een dag en tijd afspraak met u gemaakt. De chauffeur laat u op de dag zelf de exacte levertijd weten.  Het voertuig wordt rijklaar geleverd incl. kenteken, tenaamstellingdocument, acculader, handleiding en accu tips.