High tech Scorpion helmen

High tech Scorpion helmen

Scorpion gaat al wat jaren mee en heeft snel naam gemaakt in het land dat Motorhelmenland heet. Zó snel, dat het merk binnen enkele jaren de top 5 van meest toonaangevende helmmerken heeft weten te bereiken. De drijvende krachten van Scorpion zijn technologie en kwaliteitsbewaking. Scorpion of Scorpion maakt gebruik van een high tech fabriek, welke met een knipoog gedoopt is tot ‘The Big Nest’. In totaal 86000 vierkante meter, waar meer dan 600 vakmensen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jij een top helm op je hoofd hebt.

Scorpion houdt, in tegenstelling tot veel andere merken, nagenoeg alles in eigen hand. Bijna alle stappen binnen het productieproces van Scorpion helmen vinden plaats in dit ‘Nest van Schorpioenen’. Hierdoor kan Scorpion een optimale kwaliteit van zijn helmen garanderen. Het persen van de buitenlaag, het naaien van de binnenvoering, het stofvrij aanbrengen en drogen van het spuitwerk, monteren van de onderdelen en het verpakken van de helmen voor transport.

Een Scorpion helm draag je met trots

Scorpion heeft zich als doel gesteld de veiligste helm ter wereld te maken. En dat niet alleen. De designers van Scorpion zijn erg gewild en worden goed beschermd binnen het Nest. De wilde en innovatieve grafische ontwerpen zijn bekend over de hele wereld, van Europa tot het zuiden van Californië. Scorpion zorgt er altijd voor twee stappen vóór te lopen op de concurrenten. Draag dus met trots je Scorpion helm!

Grote keuze Scorpion helmen in onze webshop

Coast Cruiser heeft, naast de meeste andere merken, natuurlijk ook Scorpion onder haar vleugels genomen. En daar zijn we trots op. Je kunt bij ons met een gerust hart je Scorpion helm aanschaffen. Elke Scorpion helm heeft een garantie van 3 jaar. En we bieden onze Scorpions ook nog eens aan voor een mooie prijs! Je kunt je Scorpion helm online bestellen of je kunt langskomen in onze showroom om hem even te kunnen passen voordat je hem koopt. Het is wel altijd handig om even contact met ons op te nemen, aangezien we niet alle helmen in alle maten op voorraad kunnen hebben. Het zou jammer zijn wanneer precies de helm die jij wil, er niet is.